Skolehaverne

Fra tidernes morgen har Lykkebo Skole haft skolehaver. Det er små jordlodder, som enten en klasse eller en familie kan låne, og så kan der dyrkes grøntsager alt efter smag og behag. - Og arbejdsindsats! Skolehaverne ligger lige op til skolen, og benyttes af alle skolens elever på varme dage, når der skal slappes af.

Ny skolebod på vej

I april 2015 regner vi med at kunne åbne den nye EAT-skolebod i den nuværende Tumlesal. Samtidig indrettes der et lounge-område, hvor elever kan samles. Oven på selve skoleboden bliver der et balkonområde, hvor der ligeledes bliver mulighed for at opholde sig.

Bevægelse

Med en stor sportshal og en moderne kunstgræsbane ligger det lige for: Eleverne på Lykkebo Skole skal ikke sidde stille hele dagen for at blive dygtige. - Eleverne skal bevæge sig en masse for netop at blive dygtige!