Lykkeboløbet april '16

Makkerlæsning i 8. og 3. klasserne

Friske fisk og udstoppet ræv

Simon 9.U blev årets løber

Lykkeboløbet er en tilbagevendende begivenhed, hvor store og små i lokalområdet motionerer. Det er skolens idrætslærere der står for arrangementet, og der løbes 2 ruter, en på 2 km og en på 5 km.

Der er masser af præmier, og arrangementet afsluttes med grillpølser og hygge.

Læsning er mange ting

Læsning er ikke kun afkodning, ord- og tekstforståelse. Det handler også om gode læserelationer. Når store og små læser sammen, skaber de relationer og fælles oplevelser omkring det at læse.

Lykkebo Skole har i år deltaget i et pilotprojekt om dette. Det var skolens 3. og 8. klasser, der læste sammen, og det var så givende for både små og store elever, at vi regner med at gøre det til en fast årlig aktivitet.

Tak til morfar og farfar

En morfar til en af vores elever har foræret skolen nogle nye udstoppede dyr. Tusind tak! Vi har efterhånden fået en stor samling udstoppede dyr.

- Men også en farfar, har været på spil. Han har foræret skolen en spand friske fisk, som 5.X har været igang med at dissekere.