ELEVRÅDSFORMÆND

Der har igen været valg til elevrådet, og vi har også fået valgt formænd.

Indskoling: Formand Albert 3.u og næstformand Ali 2.x.

Mellemtrin: Formand Helin 6.a og næstformand Hilal 5.v.

Overbygning: Formand Hazal 7.x og næstformand Jasmina 8.v.

GRØNT FLAG

Grønt Flag Grøn Skole er et miljøundervisningsprogram for bæredygtig udvikling. Det Grønne Flag er med til at give din skole en synlig grøn profil, og en undervisning, som gør en forskel. Målet er at bidrage til, at børn og unge bliver aktive medborgere, der kan tage hånd om vores natur og miljø. I skoleåret 2017/2018 vil Lykkebo Skole arbejde med temaet ”Klimaforandringer/klimatilpasning”.

LYKKEBO PÅ FACEBOOK

Lykkebo Skole har fået sin egen officielle facebookside.

Giv os et like og følg hverdagen på skolen!

 

Velkommen til 0. klasserne

Tirsdag den 8. august bød vi velkommen til vores nye 0. klasser.

Koret sang, venskabsklasserne (4. årg.) stod klar og vi fik sendt balloner op og ud i den store verden.

 

 

Popcorn-løb i indskolingen

Den første fredag i skoleåret afholder vi SOCIALDAG. Her har vi særlig fokus på, hvor vigtigt det er, at vi har det godt med hinanden.

Blandt mange andre aktiviteter, så byder traditionen på popcorn-løb i indskolingen. - Et løb, hvor alle vinder!

 

Dilemmaløb og bevægelse

I udskolingen var der i år særlig fokus på trivsel, på arbejdsro og koncentration og på, hvordan vi kan skabe rammer, så eleverne i højere grad får indflydelse på deres hverdag.

Dagen sluttede med næsten fri leg.

 

9. klassernes sidste skoledag

9. klassernes sidste skoledag den 24. maj blev frejret med morgenmad, sange og taler i aulaen, karameller og den traditionelle fodboldkamp mellem afgangselever og lærere. I år var eleverne bagefter på restaurant og senere gik turen til Bakken.

Mellemtrinsfesten

Mellemtrinet, 4-6 klasse, holdt onsdag d. 10 maj fest. 

Lykkeboløbet 2017

Der blev igen gået til den da Løkkebo skole åbnede dørene, og inviterede til Lykkebo Løbet. Med to ruter, en på 2 km og en på 5 km.

 

Hvordan var det være barn i 1950'erne?

Hvordan var det at gå i skole, hvad legede man med, og hvordan skulle man opføre sig? Igennem ni uger spoler 3. klasserne på Lykkebo Skole tiden tilbage til 1950'erne i et udeskoleforløb, hvor de bl.a. skal besøge museer, modtage danse- og musikundervisning, lære at lave gammeldags dansk mad og undersøge forskellene på det at være barn i 50'erne og nu. 

5.a vandt i Naturfagsmaraton

Eleverne fra 5.a. har deltaget i naturfagsmaraton, som er en naturvidenskabelig konkurrence, hvor eleverne får stillet nogle naturvidenskabelige opgaver, som de så skal løse ved hjælp af en selvopfunden opfindelse.


 

Fastelavn 2017

Fastelavn er mit navn. Fredag 24. februar blev der afholdt fastelavn for eleverne i indskolingen og på mellemtrinnet. Dagen var fyldt med glade udklædte elever og voksne. Der blev slået af tønden, indtil indholdet blev afsløret. Alle eleverne fik fastelavnsbolle bagt af skolens 6. årgangs elever.

 

Elevrådene har valgt formænd m/k

På Lykkebo Skole har vi 3 elevråd. Et for indskolingen, et for mellemtrinnet og et for udskolingen. Til alle tre elevråd vælges 2 elever fra hver klasse. - Men hvem skal være formand og næstformand for hver at de 3 elevråd? Det stemmer eleverne om. Først opstilles kandidater til posterne, og dernæst føres der valgkamp. Skolen bliver fyldt med valgplakater, hvor kandidaterne overgår hinanden i, hvilke lyksaligheder netop de kan sikre skolen, - altså hvis de bliver valgt.

Skills 2016

Hvad skal du være når du bliver stor? Hele 8. årgang på introdag på Next i Emdrup, hvor eleverne blev præsenteret for forskellige erhvervsuddannelser. De skulle også selv dyste i en Skills-konkurrence. Det var en god dag med interessede og spørgelystne elever.


 

Makkerlæsning i 8. og 3. klasserne

Læsning er mange ting. Læsning er ikke kun afkodning, ord- og tekstforståelse. Det handler også om gode læserelationer. Når store og små læser sammen, skaber de relationer og fælles oplevelser omkring det at læse. Lykkebo Skole har i år deltaget i et pilotprojekt om dette. Det var skolens 3. og 8. klasser, der læste sammen, og det var så givende for både små og store elever, at vi regner med at gøre det til en fast årlig aktivitet.