Skolehaverne

Fra tidernes morgen har Lykkebo Skole haft skolehaver. Det er små jordlodder, som enten en klasse eller en familie kan låne, og så kan der dyrkes grøntsager alt efter smag og behag. - Og arbejdsindsats! Skolehaverne ligger lige op til skolen, og benyttes af alle skolens elever på varme dage, når der skal slappes af.

Læsning

Et menneske, der kan lære at læse, kan lære alting! Men læsning er ikke bare noget man har lært, og så slutter det der. Nej, læsning er en vedvarende proces, der hele tiden skal udbygges og vedligeholdes. Lykkebo Skole skal gerne være et stutteri fyldt med læseheste...

Bevægelse

Med en stor sportshal og en moderne kunstgræsbane ligger det lige for: Eleverne på Lykkebo Skole skal ikke sidde stille hele dagen for at blive dygtige. - Eleverne skal bevæge sig en masse for netop at blive dygtige!