9. klassernes sidste skoledag

9. klassernes sidste skoledag den 24. maj blev frejret med morgenmad, sange og taler i aulaen, karameller og den traditionelle fodboldkamp mellem afgangselever og lærere. I år var eleverne bagefter på restaurant og senere gik turen til Bakken.

Mellemtrinsfesten

Mellemtrinet, 4-6 klasse, holdt onsdag d. 10 maj fest.

Lykkeboløbet 2017

Der blev igen gået til den da Løkkebo skole åbnede dørene, og inviterede til Lykkebo Løbet. Med to ruter, en på 2 km og en på 5 km.

Hvordan var det være barn i 1950'erne?

Hvordan var det at gå i skole, hvad legede man med, og hvordan skulle man opføre sig? Igennem ni uger spoler 3. klasserne på Lykkebo Skole tiden tilbage til 1950'erne i et udeskoleforløb, hvor de bl.a. skal besøge museer, modtage danse- og musikundervisning, lære at lave gammeldags dansk mad og undersøge forskellene på det at være barn i 50'erne og nu.

5.a vandt i Naturfagsmaraton

Eleverne fra 5.a. har deltaget i naturfagsmaraton, som er en naturvidenskabelig konkurrence, hvor eleverne får stillet nogle naturvidenskabelige opgaver, som de så skal løse ved hjælp af en selvopfunden opfindelse.

Fastelavn 2017

Fastelavn er mit navn. Fredag 24. februar blev der afholdt fastelavn for eleverne i indskolingen og på mellemtrinnet. Dagen var fyldt med glade udklædte elever og voksne. Der blev slået af tønden, indtil indholdet blev afsløret. Alle eleverne fik fastelavnsbolle bagt af skolens 6. årgangs elever.

Elevrådene har valgt formænd m/k

På Lykkebo Skole har vi 3 elevråd. Et for indskolingen, et for mellemtrinnet og et for udskolingen. Til alle tre elevråd vælges 2 elever fra hver klasse. - Men hvem skal være formand og næstformand for hver at de 3 elevråd? Det stemmer eleverne om. Først opstilles kandidater til posterne, og dernæst føres der valgkamp. Skolen bliver fyldt med valgplakater, hvor kandidaterne overgår hinanden i, hvilke lyksaligheder netop de kan sikre skolen, - altså hvis de bliver valgt.

Skills 2016

Hvad skal du være når du bliver stor? Hele 8. årgang på introdag på Next i Emdrup, hvor eleverne blev præsenteret for forskellige erhvervsuddannelser. De skulle også selv dyste i en Skills-konkurrence. Det var en god dag med interessede og spørgelystne elever.

Makkerlæsning i 8. og 3. klasserne

Læsning er mange ting. Læsning er ikke kun afkodning, ord- og tekstforståelse. Det handler også om gode læserelationer. Når store og små læser sammen, skaber de relationer og fælles oplevelser omkring det at læse. Lykkebo Skole har i år deltaget i et pilotprojekt om dette. Det var skolens 3. og 8. klasser, der læste sammen, og det var så givende for både små og store elever, at vi regner med at gøre det til en fast årlig aktivitet.