Skolehaverne

Fra tidernes morgen har Lykkebo Skole haft skolehaver. Det er små jordlodder, som enten en klasse eller en familie kan låne, og så kan der dyrkes grøntsager alt efter smag og behag. - Og arbejdsindsats! Skolehaverne ligger lige op til skolen, og benyttes af alle skolens elever på varme dage, når der skal slappes af.

Ny skolebod på vej

I april 2015 regner vi med at kunne åbne den nye EAT-skolebod i den nuværende Tumlesal. Samtidig indrettes der et lounge-område, hvor elever kan samles. Oven på selve skoleboden bliver der et balkonområde, hvor der ligeledes bliver mulighed for at opholde sig.

Gamle elevers dag

Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 15.00 - 18.00 slår Lykkebo Skole dørene op og inviterer skolens tidligere elever på besøg. Det er altid hyggeligt at mindes og tale om de gode gamle dage som elev på Lykkebo.

Foto: Husgerning på Lykkebo Skole, - det vi i dag kalder for madkundskab.